Trumpinne pennor

[SUKDP1]
 Trumpinne pennor
Klicka för förstoring

Trumpinne pennorna är två stycken 22cm långa pennor i trä att skriva med blyerts på ena sidan och trumpinnar att slå med på andra sidan.

Vet du vad Don Henley, Ringo Star, Tommy Lee och Pete Townshend alla hade gemensamt? Förutom att de var grymma på att spela trummor så var de även fantastiska låtskrivare. Lyckligtvis hade de en penna i närheten när de fick inspiration till att skriva låtarna som formade musikvärlden. Kan ni själv tänka er en värld utan stora hits från the Eagles, the Beatles, Mötley Crüe eller the Who? Vi är i alla fall övertygade om att tillvaron för många hade sett lite tristare ut utan dessa trumslagares bidrag till musikhistorian. 

Känner du någon musiker som även är duktig på att skriva? Du vet typen som aldrig kan låta bli att köra ett trumsolo så fort hen får något som liknar en pinne i handen. Se i så fall för sjutton till att utrusta denna trummis med ett set trumpinne-pennor! Tänk om världen går miste om nästa stora superhit som kan förändra musik världen bara för att din polare till trummis inte hade en penna att skriva ner riffet som föddes ur en spontan serie slag med en pinne.

  • 22cm långa
  • Blyertspenna på en sida, trumpinne på andra
  • Ett set innehåller 2st trumpinnar
 Trumpinne pennor
Klicka för förstoring
 Trumpinne pennor
Klicka för förstoring
 Trumpinne pennor
Klicka för förstoring
   Recensioner  SEK:70:-